Karate kid?

Coolt klipp.



Fattar inte hur dom klarar av detta.

In my butt?

Älskar detta klipp.



Hur fan kan butters vara så jävla king?

Sen finns ju orginalet också. Men den är så sjuuuuuuuuuuukt dålig.





What what in the ASSHOLE kid.

Glad jävla valborg

Idag är det den odrägligaste dagen på hela året. Det innebär att alla kommer supa, spy, kanyla och smeka asshole. Men jag är vuxen och ska inte göra ett skit av det där. Jag ska sitta hemma och spela monopol istället. Visst är jag vuxen? 

Här är lite filmer från förra valborg.



Här fixar jag frillan. Ska man få ligga måste man vara snygg i håret.




Druckit någon bira och är på väg till krogen.



Hänger på White room med polarna.



Var sedan lite arg efter krogen då en vakt började käftas... Men fick iaf hem en Slitz modell.


Lyckad valborg förra året. Hoppas detta blir lika bra.



Är det Du?

Josefin, har du lärt dig att simma nu eller? Tror jag hittade en film på dig när du är i poolen och tränar bebis sim.





Tack Gabantik för att du gav mig detta fina klipp. :)

Desperate houswives

Nu tänker alla att jag är värsta fjollan som sitter och kollar på dennna utomordentligt bra:iga serie. När den började sändas första gången för något år sen, så tyckte jag den verkade riiiiiktigt jävla skit. En äkta chickflick (stavning) serie. Men efter att börja slökolla lite avsnitt med Jenny så började jag hänga med i svängarna och då blev det ju intressant. Och nu är man fast i serie träsket där man kollar den serien. För övrigt så kan man även se vissa kompisar vara mer eller mindre som huvudrolls innehavarna i den serien.  Men nu ska vi sluta snacka serier.

En sak jag inte fattar. Varför grät alla när dom kollade på Titanic förut? Den var inte ett dugg sorglig eller bra överhuvudtaget. Enda som har med titanic att göra som fått mig att tappa hakan är denna.





Fick han inte en massa tjejer efter denna så är det fan något fel på Er tjejer. Man ser ju värsta potential bakom denna underliga varelse.

När det ändå är dags att lägga upp klipp på sköna snubbar som vet hur man får brudar. Så ska nog denna kille också få vara med.



Älskar hans sköna moves och ansiktsuttryck. Men kanske det absolut bästa är hans musse pigg lakan.




Nu när vi ändå är inne på engelska språket. Så får ni här en engelska lektion av läraren.

DIF - Ljungskile

Nu sitter man här på jobbet och är taggad inför matchen. Varit sugen sen i torsdags att kolla fotboll. 3-1 till DIF slutar matchen.
Måste nog ringa Micke snart och kolla upp om vi ska sitta och svulla på the londoner eller i humlan och leka naturmänniskor i det fina vädret? Hoppas på det senare för det är riktigt slappt att sitta ute. Varit iaf skit kul dom senaste gångerna vi suttit i humlan och väntat på matcherna. Enda felet är att man aldrig har så lång tid på sig att slappa tills matcherna börjar. Jädrans jobb ibland. Nåväl, man hinner ju ett tag iaf.

Nu fortsätta jobba och dricka kaffe tills jag slutar.



image64

Lunch

Snart nalkas det lunch och jag är så hungrig att jag sitter och biter på armen nu. Det smakar faktiskt riktigt fattas bara bearnaisesås och klyftpotatis så skulle det var riktigt smarrigt. Men säkert måste man ändå dra och köpa någonting för att man blir sugen på det efter att man svullat i sig allting? Varför är jag så fet gud? VARFÖR? Måste nog vara generna och inte för att jag är lat...

15min sen orkar jag inte vänta på lunchen mer. Ni får en tripprapport efter lunchen hur smekt min mage blev av den.

Albin - 8år

Måste bara få visa detta youtube klipp som jag såg i lördags första gången. Jävligt retard jag är som inte sett den tidigare, jag vet.

Albin - 8år visar hur man ringer tjejer.


Tack Isipisi för länken.

Måndag

Nu sitter man på jobbet och verkligen känner att veckan har börjat. Man sitter här på sitt kontor, sitter och väntar på kaffet och fixar med en massa saker som måste vara klara idag. Men livet känns ändå jävligt skönt på måndag. Jag får direkt sån här "jag-lever" känsla när man hoppat in på jobbet en måndag morgon. Sedan är ju denna vecka jävligt kort också. Så denna måndag känns extra supreme idag. Ska firas med en kaffe och kaka snart.


Rati riiitii ralla.

Fixar frasse

Känner mig smått duktig idag. Vaknade på morgonen och jag steg fan upp efter en snooze bara. Det måste typ vara världsrekord eller något liknande. Men det första jag gjorde när jag vaknade var att jag höll på dö. Min pissblåsa var så full. Tog några raska steg och hoppade in i toan (RUMMMET SÅ KLART...) och när det var klart började jag faktiskt laga lunch till jobbet idag. Och det är fan inte ofta jag orkar göra det. Nu ska jag även gå till duschen och smeka mig ren från alla synder helgerna har haft.

Nu fortsätta med allt skit. HEJ

Willys

Nu har man varit på Willys och storhandlat så man slipper åka till affären på åtminstone två dagar. Köpte så mycket strunt att jag redan nu har glömt bort vad jag köpt. Var det ens någonting vettigt? Någonting gott? Fan, vad man alltid ska bli lurad. Tack Angelica att du körde mig dit och hem.


Kan även meddela att jag varit och tvättat klart och det blev fint. Men jag har inte hunnit stoppa in allt i skåpen ännu. Får ta och göra det sen när jag har mer ork här i livet. Sen måset jag ta och dammsuga, skura och dammtorka. Just ja. Jag köpte en ny mopp. Den måste jag ju testa köra snart. Den verkade riktigt fräsig av sig.

image61


Annars, är det någon som är sugen att hitta på någonting idag?

Städardagen

Jag har planerat ända från fredag att jag ska dedikera denna dagen till min städardag. Började seriöst med att samla ihop tvätt för att göra ett besök i tvättstugan där jag alltid hänger och dricker kaffe med grannskapet. När jag kommit ner med min termos och tvättkorg och tänker öppna dörren med min brickgrejsimojs så säger den "fuck you, du har ingen tid". Efter snabbt sökande i databasen för tvätttider så ser jag att min tid ej är bokad mer. Men alert som jag är ibland bokar jag om denna tid och nu har jag hela 1½h på mig att tvätta. Men är man klurig som jag så väljer man ju bara dom lättvättade kläderna och smeker in dom i maskin. Så om 35min måste jag springa ner och slänga dom i torktumlaren och sen torkskåpet.
Hoppas jag får på mina kalsonger sen...

Tvätten börjar kännas som en avklarad del av dagens påhi. Nu blir det att jag ska börja städa upp omkring här så det blir jätte rent och fint. För min mamma kommer på torsdag hit och inspekterar. Morr.

Om någon är sugen att hjälpa till, så tveka inte att höra av Er till mig.

image60

Dag 2

Nu är det dagen nummer två sedan min återkomst i bloggandet. Idag har man varit hemma hos Palle och slappat med film osv. Dock somnade jag i slutet av filmen så vet inte vad som hände. Men det jag såg var riktigt bra. Så ett tips för en som sover halva filmen så Lord of war riktigt bra. Så testa den. Nej, nu ska jag sova så man orkar tvätta, städa och handla imorgon. Godnatt punkten punkten punkten




image59

Välkommen till Sverige.

Denna bild som kommer att visas här nere fick jag som inflyttningspresent av en polare. Den är även inramad och hela köret. Tack Micke för presenten.

image58

Återkomst?

Nu var det ju ett bra tag sen jag skrev i min blogg. Kanske det är dags att jag tar upp denna roliga sak och fortsätter berätta om min liv och vad som händer runt omkring? Kan ju börjar karriären med att berätta att igår var jag ute och drack några bira med kompisar. Det var faktiskt O.K.

Det började med att jag efter jobbet åkte intill fältöversten där jag mötte Jenny. Vi snacka lite skit och sen var jag och hämta alkohol. Efter äventyret hos bolaget styrde jag in min näsa att börja resan hemmåt. Det tog lite längre än jag trodde. Men ack så skönt det var när jag stoppade ner min tass innanför dörren. Det var bara att dra av sig tröjan och kläcka sig en bira som den lodis man är. Efter några timmars alkhol konsumering glider en kändis hem till mig. Det var inte mindre än Marrelito. Vi drack några öl tillsammans och snackade skit innan vi drog till krogen. Vi var ju såklart tvugna att gå dit var det inte fanns några människor. Men det kanske är bättre för mig. Då slipper jag åtminstone trängas vid mitt favoritställe, ja det är baren jag pratar om.
Efter några drinkar, suckar och glada miner styrde vi kosan till en svamp. Där Patrick och Alex stod och vänta. Vi snackade lite skit och gick in på sliskiga krogen. Efter krogen åkte jag hem och var allmänt äcklig.

Sedan vaknade jag idag upp på morgonen och såg ut som ett värsta hej-kom-och-hjälp-mig person. Men det är väl alltid så jag ser ut när jag vaknar.

Vafan ska jag göra idag? Kan jag få chans på någon idag?

RSS 2.0