comeback 2

Hej kära blogg!

Tänkte att man skulle göra en comeback igen. Men vette fan om jag orkar lägga ner all min kvalitets tid i livet på att skriva här?

Jag ska fundera på det och eventuellt så uppdaterar jag ikväll

ZZ helg

Fredagen var en så svettig dag för jag satt på jobbet och där var det varmaste luften som jag någonsin skådats. Min lilla rumpa blev fan svettig och nu tänker ni alla IUUH! och det var fan iuuh. Efter några timmar slitande och svettande tog jag mitt pick och pack och tåg the L-train till stan där jag mötte upp Palle och vi skulle hälsa på våran polare PG. Enda felet var att PG hade stängt och ville ej vara våran kompis denna dag. Så vi gick därifrån med besvikna små ögon och tog tåget till Gärdet där vi skulle slappa ett tag bara.

På gärdet hann vi vara kreativa utav bara den. Vi gjorde dittan, dattan och spelade fotboll. Sedan blev jag trött och åkte hem. Väl hemma så somnade jag typ direkt och vaknade upp på lördag morgon med sveriges fulaste frilla.

Efter att jag kollat mig i spegeln denna fina lördag morgon så funderade jag verkligen på om jag orkade gå ut för att visa mitt nylle till omvärlden. Det tog ett tag innan jag bestämde mig för att åka in till stan med palle för att shoppa. När vi väl var på söder så pallade jag inte att leka denna tuffa shoppare för det var så varmt och jag ville bara ha mcflurry. Vi kollade istället lite roliga möbler jag skulle kunna köpa för att få det fint på min tråkiga balkong. Vi hittade något lustigt, men pallade inte att sätta mig ner för att känna om den var king or not. Det slutade med att vi hälsa på PG där vi inhandlade vårat skit och sen tog jag min välbetjänta mcflurry. Tog till och med smarties om någon bryr sig. För jag testade ahlgrens bilar dagen före.

När den underbara mcflurry var ner grisad i min mage bestämde vi oss för att fortsätta våran jakt på roliga saker. Vi råkar se en BR-leksaker som verkade rätt så bra, så vi gick in och frågade en i personalen om dom hade kubb där. Men hon bara - Nixpix testa en annan affär. Men tur att Mikael hade sina hökögon och kunde spionera ut över horisonten och såg ett kubbspel ligga och skräpa där i hörnet. Jag högg på den som en kobra och betalade skiten. När det var inhandlat kände jag mig nöjd och bestämde med palle att det får räcka för dagen. Så vi tog Le zoom-zoom train ut till ön där vi satte hos på min balkong och njöt av solen ett par timmar innan vi började hitta på en massa dumheter som jag ej orkar skriva ner. Jag somnade iaf.... det kan jag berätta :)

När söndagsmorgonen sken rakt i mitt svettiga ansikte och berättade till mig att jag ska jobba imorgon så kände jag mig direkt full med energi, för jag ville göra något roligt denna dag. Roligt? Hmm, jag började att städa hela lägenheten och fixa med saker. När jag fixat och trixat en timme eller två så ringer jenny och vill att jag ska ge henne kubb och följa med och sola, bada och leka. Men jag är så tuff att jag tackade nej och tjuvade en skjuts av henne till Gärdet där jag hälsade på palle denna söndag.

Palle hade en massa planer om att vi skulle promenera omkring på gärdet och bara chilla. Men jag, den feta och lata kom på den eminenta idéen att vi ska upp på hans tak och sola och snacka skit. Sagt och gjort så skuttar vi dit och ligger där en två timmar och snackar skit innan vi drar den berömda promenaden runt gärdet. Men vi båda som är feta och lat köpte oss en grillad korv och en läsk på kiosken innan vi orkade börja promenera tillbaka till palle. Väl hemma hos honom satte vi oss på balkongen och snacka strunt, lagade nachos och kollade boogie nights. Rätt så king film... så långt jag hann se.

När kvällen nalkades tog jag tåget hem och där jag svullade i min säng och var helt förstörd. Godnatt

RSS 2.0