Skönheten och polarn

Denna historia börjar med att skönheten och polarn skulle ute och roa sig en fredag kväll. Dom hade sminkat sig en vecka eller två och var fullt beredd på allt som kan hända denna dag. Dom hade fnittrat och tjattrat om alla killar dom ska fixa ikväll. Skönheten la upp en milstolpe på 6st strul och polaren var lite mer realistisk och sa bara 4st.

 Dom förkrökade rätt så friskt  hemma hos skönheten där dom hade  chips och vin. Inte för att vara sämre än alla andra så sjöng dom Singstar: Donken edition som har hits som "livet har sina goda stunder" "en big mac eller co" och den som alla gillar "Blurry Mcflurry".  Några timmars förfestande begav det sig till krogen. När dom betalt inträdet till deras favorithak och köpt sig en drink så skriker skönheten att hon är så jävla FULL!!!!! (eller var det FUL?) och att hon ville dansa så hååååårt.

image78


-Skönheten dansar helt galet denna kvälet


När skönhetet och polarn dansat klart åker dom till donken och inhandlar lite mat för att kunna klara av natten innan man får fylla på reservern igen med allt onyttigt som är favorit födan. Dom valde även att ta med sig hem så dom kan säga att dom köper till en hel koloni istället för att alla ska se dom äta upp allt själv.

image79

Havs monstret säger : Skönt att vara hemma och kunna ta av sig byxorna och lätta på trycket.


30min senare....

Nu var byxorna borta och nu kan man äta upp maten man köpt. Skönheten och polarn bestämmer sig för att sitta och chitchatta med varandra om hur kvällen var samtidigt som dom sitter och nafsar på sina gourmé hamburgare från deras favorit ställe Le donkéen.


image82

Skönheten - Bästa kvällen evah!!!  En ville ligga med mig...
Polarn - Jag fick ett telefonnummer och jag ringde dit... kom bara BII BII BII!... ska testa imorgon igen! Jag é käär.
Skönheten - nu njuter vi av maten Best-friend-ever!




När dom 23st 10krs cheeseburgare och 10st chickenburgare och 2liter läsk var slut skulle skönheten sova. Men hon fick ett SMS från en kille som ville ha ett porrigt MMS av henne innan han skulle sova. Skönheten är ju inte en brud som säger nej till att ta lite modell-bilder och skicka till sitt ragg. Hon tar och poserar så bra hon kan i sängen och ger sin porrigaste blick mot kameran. Polarn som är en bra vän ställer upp som fotograf och lägger ner mycket energi att få till rätt inställningar på kameran och sen gör hon som alla andra fotografer och säger det magiska ordet man ska använda före man tar bild... cheeseburger *KLICK* *BLIXT*

image83

Skönheten skickade denna bild som MMS till sitt ragg. Han hörde aldrig av sig igen....


Efter proffsfotograferingen bestämde dom sig för att ta och sova istället...

tick tack tick tack 9timmar senare.

Skönheten vaknar upp och känner att kliar lite i magen och att hon måste ha refill så hon tar sig en promenad ut för att handla något gott till henne och polarn. Väl vid hennes favorit frukost ställe gör hon en upptäckt och märker att hon glömt alla sina pengar hemma. Hon tänkte att hon kanske skulle försöka flirta lite för att få handla på kredit, för hon är ju ändå stammis här. Hon tar och blinkar lite lätt med sina feta ögonlockar som täcks av förra veckans smink, smeker lite lätt och säger "snäääääälla, får jag handla på kredit idag? *blink*".

image85

Jag tror inte skönheten lyckades riktigt så bra med sitt flirtande....


Hon promenerade hem och lade sig i sängen och dog av sockerbrist.

THE END!



Namn lek...............

 Det är ju coolt att kopiera saker från andra och jag kopierade denna från en viss person vid namn jonta som är cool.. för han ska ju vara vakt åt någon och alla vill ha hans penis... Så jag avgudar honom och snor denna från honom.

Kolla vad ditt namn blir!
A. gillar att dricka/festa
B. alla vill ha dig
C. riktigt barnslig
D. gillar att dansa loss
E. oh, jättebra kyssare
F. bra personligen och utseende
G. skiter i vad andra tycker
H. underbar kyssare
I. helt underbar i sängen
J. alla avgudar dig
K. vild och galen
L. alla älskar dig
M. kanske inte så jättesmart
N. du kan behålla hemligheter
O. as sexiig grr
P. populär bland alla
Q. ful R. helt GALEN
S. lätt att bli kär i
T. omtänksam och bryr sig
U. kungen på att bara ta det lugnt och chilla
V. bästa kyssaren som finns
W. tänker sig inte för eller något sjuk i huvudet
X. jättebra i skolan/jobbet
Y. bästa pojkvän/flickvän man kan begära
Z. alltid redo


Så vafan är jag då?

M. kanske inte så jättesmart  .... Det stämmer faktiskt bra in på mig. Katching 1poäng till testet hittills.
I. helt underbar i sängen ... Måste nog ringa till 2002 och kolla om jag var bra...
K. vild och galen ... Vild, njaaa. galen njaaa.. Störd ja!
A. gillar att dricka/festa ... Nopes, är nykterist!!! SÅ SKIT TEST SOM HAR FEL HELATIDEN!
E. oh, jättebra kyssare ... Skulle inte påstå det. senast så spydde tjejen. Jag som var dålig? Det får jag aldrig veta.
L. alla älskar dig ... Behövs bara en och hon vet vem hon är <3



Summa och bakelse på det hela. Testet var skit och det stämde inte alls in på mig. Så skjut mig. GOD svettig dag. Tack för mig.

trött

Fyfan vad jag hatar att vara trött. Höö nästan på dö när jag vaknade imorse för mina ögon gick inte att öppna pga tröttheten. Men efter ett toalettbesök och lite vatten så var jag fit for fight... trodde jag. Höll på dö när jag åt av trötthet, höll på dö av trötthet när jag promenera, håller just nu fan på att dö av trötthet och jag dör nog snart av trötthet.

Varför är alltid jag så jävla trött? Jag måste nog börja skylla på någon. Vem vill vara min syndabock?


image77

Sluta träna?

Man kanske borde lägga ner att träna på gym. För man kan ju få nice abs utan går det rykten om på internet. Denna flicka har det ultimata beach 2008 paketet för oss som är feta, lata och inte orkar göra något med livet. Se och lär.








jåze du får ej testa.

Josefin i alla dess former

Om Josefin vore en/ett...


Kille:



Katt:



Hund:



Råtta:



Barn:



Rumpa:



Sist men inte minst... Josefin sitter och njuter av himlen på sin nya bil.

image76



åbz, jåsefin är inte tjåk på riktigt :(

gooo morgon gooo morgon

Vilken kille jag är som stiger upp i ottan för att komma tidigare till jobbet och fixa en massa strunt som måste vara klart på måndag. Man borde ju nästan ge mig en Oscar bara för det. Vilken insatts jag gör. Men om jag har så mycket att göra så undrar jag verkligen varför jag sitter här och skriver ett ytterst ointressant blogg inlägg när jag istället skulle kunna göra en massa nytta istället? Jädrans bra prioteringsförmåga jag har. Men om jag säger så här. Jag ska _NU_ börja jobba och inte skriva mer skit saker hit.

    image68

Jag och kollegan.



VARFÖR är jag alltid så jävla hungrig? Har jag fel i min mage eller är det bara så att jag är en jädrans hungrig människa? Börjar ju bli lite tjockis, kanske dags att byta namn till Josefin? LOL... Så tjåkis har jag inte blivit ännu.

köpa hund?

Sommarens solstrålar springer ju in genom assholet och man blir så glad och allt. Men vad king det skulle vara att ha en hund. Man drar ut och promenerar i solen och chillar på gräsplätten och käkar. Leker med h0nden och allt skit. Sen så är det ju hundtricket, funkar det på dig? ;)

Micke har en sjukt söt hund. Kommer dock aldrig ihåg vad den rasen heter men en sån skulle man vilja ha. Men före jag köper en hund kanske jag borde följa mattans pappas ord som mattan fick i sin ungdom när han ville ha en hund.

"Gå ut på promenad varje morgon kl 06 med ett snöre i ett år, så får du en hund."

image67
Vill du ligga med min ägare?



Josefin kan också dansa

Josefin säger:
Jag är sjukt bra på att dansa
Mikael säger:
Tror jag inte på.
Josefin säger:
Vänta så ska jag spela in ett klipp åt dig.

Tio minuter senare....






Jag tror dig jossan, du kan dansa.

Hockey VM

Hockey VM är ju igång nu igen. Men man har ju inte orkat kolla en enda match ännu. Vad har hänt med mig? När jag var yngre följde jag varje match till punkt och pricka. Nu varken bryr eller ser fram emot det. Men dagens blogginlägg ska bjuda på ett riktigt fint klipp från ett VM för något år sen. Då Japan mötte Danmark.





Den som inte fattar... så gjorde Japanen det snyggaste självmålet jag sett och han blir så sjukt glad över det också. en stund iaf...

Derby

Idag är det derby mellan Djurgården - Hammarby. Dagens resultat blir 2-0 till djurgården. Klappat och klart.

spel

Isipisi tipsade mig om ett nytt spel.

http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

Mitt rekord hittills.

UPDATE Kl 13.02
-
Nytt rekord slaget.

image66





Försök slå det ;)

Jobbet igen

Då vart man tillbaka på jobbet igen efter en dags ledighet. Det som är riktigt positivt är att jag bara jobbar tre timmar idag och sen är det helg igen. Lite onödigt med så kort arbetsdag. Men vad ska man göra när chefen säger att det är jobb iaf? Bara le och jobba. Sen om någon ville veta så är jag riktigt trött idag. RIKTIGT trött. Jag ska nog bara slappa med kaffekoppen på kontoret och sen kommer mamma och hämtar upp mig idag. Blir kul att få lite grejer av henne och slippa promenera. HUHU!

Senda idag ska jag skriva om valborg som var i år.

RSS 2.0