Mat koma

Igår hade jag världens största mat koma. Käkade två grillade hamburgare och dom verkligen "knyllade till mig" och jag luktade och såg ut som en lök resten av dagen. Har nog aldrig varit mätt så länge som jag var då. Sick la ka bikk.

Nu sitter man på jobbet och har just varit hemma och haft lunch. Man har ju börjat få en miniatyr mat koma nu och kommer säkert ligga död här på jobbet och inte fatta ett skit. Men jag brukar väl inte fatta så mycket annars heller. Så det är väl inget märkvärdigt.

Jag har fått ett nytt husdjur idag. Han är orange och heter Henri. Hoppas han är lika rolig som Husis-peris var att ha hemma hos sig.

nu skjuta mig själv. Ha det bra

Hippa mikael

Kan ju berätta till Er att jag faktiskt är mycket mer hipp än en viss Josefin som påstår sig vara så cool. Men där bet hon i det sura äpplet och somna i 100år i väntan på drömprinsen Mr. M.

Vem är Mr. M? Kommer det att bli samma mystik som bakom Mr. Big i Sex and the city? Kommer vi nångonsin att få veta vem denna kille är? Kan det var jag som är drömprinsen bakom det mystiska M:et?

Tillbaka till verkligheten. Jag har inte orkat skriva blogg... Antingen för att jag är lat, har ett tråkigt liv, inte haft tid eller bara försöker få ligga med mig själv när jag besöker toaletten. Tips från stallet är iaf att det är det sista alternativet. Och jag kan meddela Er också att jag inte lyckas med det ännu. Anledning till att jag inte lyckas med det kan jag citera en viss person.

"HAHAHA, du har inte så lång snopp att du skulle kunna det."


Riktigt jävla taskigt. Men snäll som jag är så log jag bara.


IDAG ÄR DET FREDAG FÖR ER SOM INTE VET OM DET!

Idag ska jag ut och leva rövare med Jenny på krogen. Det kommer bli kul för jag får alltid skratta åt henne för hon gör så korkade saker när hon druckit en droppe för mycket procent. Sen lär man möta upp en massa andra sköna KISAR OCH HÄRLIGA GUZZZAR!!!!!!!! Shit, nu var jag riktigt pinsam. *Göma zej under zten*

Jag uppdaterar mer senare.

RSS 2.0