Möbler

Äntligen ska jag åka och köpa möbler till lägenheten. Har längtat efter denna dag nu sen 1mars. Tack som fan till PH som ställer upp och kör mig. Goodie good.

Återkommer senare med resultat.

Jag vill också bli en danskung!

Rudi skickade åt mig ett klipp från tuben. Efter att jag hade sett detta klipp kom jag på att jag ska bli dansstjärna. Man får ju brudar helatiden.. Speciellt om man kan alla dessa 'moves'

Dans 1.

Rolle ville ha en till korv, men han försökte få brudar genom att dansa istället.




Halva inne eller?

Dans 2.

Peder visar hur man ska dansa på sturpelan för att få lite champagne 'sprut' över sig.




Använd händerna mycket när ni dansar, tipsade Peder.

Dans 3.

Sepa och TobbeP hade druckit två bira och dragit en bastu... Det slutade med denna dans film.


Sepa i svart och tobbep i rött.

Dans 4.

Jag, Toni och Robban visar umpari dansen till Er.


Jag dansar faktiskt bra.

Dans 5.

Alla vet ju att disco är inne igen.


Nu vet jag hur man får tjejer på dansgolvet iaf.




DLK

Nu har man varit och kollat DLK med micke och kim. Fyfan vad dom var bra. Har nog aldrig sett så 'roligt' band live. Inge sliskgit american dream band som försöker skrika "YEAAHHHH, YOU WANNA HEAR MORE SHIEEET" eller liknande. Upplevelse kan jag bara meddela er. Tror inte dom kommer att spela live så ofta mer efter denna turne. Så om ni missar denna turne går ni miste om något riiiiiktigt bra. För detta är nog bland det bästa som hänt live scenen.


JAg kommer att lägga upp klipps från kvällen imorgon.

Efter konserten drog jag och några polare till micke och spela guitar hero 3. jag var ju såklart bäst. men det tar vi imorgon :)  

De Lyckliga Kompisarna

Idag ska jag och grabbarna dra och kolla på DLK som spelar på Debaser(medis) och jag är tungt peppad. För det är ju ett gammalt legendariskt band som man måste bara få se och dricka en bira till. Några fler som ska dit idag? Kom till kellys före och sen efter det  blir det Debaser.


Lite fakta om dom.

Den drivande faktorn i bandet var sångaren Mart Hällgren som under årens gång också spelade olika instrument i bandet. De Lyckliga Kompisarna avslutade sina dagar som band med fyra spelningar under tre dagar på Kafé 44. Dessa spelningar klipptes senare ihop till en liveskiva. Mart Hällgren försökte sig efter DLK:s uppbrott på en solokarriär under namnet "Mart" och startade sedan punkbandet UBBA.

Samhällskritik  Som många andra punkband förde DLK fram samhällskritik i sin musik.
Några exempel på låtar med samhällkritiskt innehåll är:
* Dricka sprit och hålla käften, som behandlar attityder till den då kommande svenska EG-omröstningen.
* Allmosor, en ballad om det hårda livet som fattig, förr och nu
* Kofångare, om Ny Demokrati
* Le som en fotomodell, om skönhetsideal
* Hallucinationer i himmelen, om religion
* CP framför sin TV, som Mart Hällgren skrev tillsammans med Ante Blomberg

Medlemmar
* Mart Hällgren
* Jouni Haapala
* Fredrik Åberg
* Roger Reinstam

De lyckliga kompisarnas hemsida.



RIP mormor

Idag blev jag inte väckt mindre än av min egen kära mor. Först när jag ser hennes nr på mobilen i ottan, så tänkte jag att jag bett henne väcka mig? Men efter tre sekunders snabbt tänkande kom jag på att jag ej gjort det. Så jag tog upp telefonen glad i hågen och svarade och man hörde direkt på hennes röst att det inte var något bra. Efter lite chitchat klämmer hon ur sig att mormor gått bort i natt. Som tur var somnade hon bara in och slapp lida pga andningsproblem och allt annat. Tråkigt att sånt här händer, men det är ju livets gång det.
          Sedan innebär detta att jag måste ta mig upp till norrland om några veckor och gå på begravning. Så tjockisen ska packa ner några hamburgare och lite kläder och sedan bege sitt mot norrland när det nu blir. Det enda positiva med den resan blir att jag får träffa alla mina barndomsvänner och hitta på dumheter. Men jag har lovat mig själv att jag ska bara stanna där så kort tid som möjligt. Pallar inte att vara uppe i riket av tråkhet allt för länge.
       Ska jag nu vara som alla andra? Jofan, det måste jag ju vara.   RIP Mormor

image56

South park

Det måste nog vara den bästa serien som finns. Man får alltid skratta så mycket åt dom idioterna och deras idiot saker. Säsong 12 har dock börjat jäääävligt skit och det har inte varit någon hög garvfaktor på skämten hittills. Hoppas dom tar sig i kragen till nästa episode och visar lite klass och stil på skämten.

Hett tips. Kl 22 varje vardag går det south park på mtv, två st avsnitt varje kväll. Perfekt. Så nästa investering blir en LCD tv i sovrummet så man kan ligga där och svulla till tv.

Annars finns det dom här länkarna ni kan använda för att se avsnitt


Southparkzone

Allsp

Southparkstudios

Gratis och bra. Kanske inte världens bästa kvalité alltid men vafan, man ska inte klaga när dom lägger upp det åt folket.

image55


Denna bild är från ett avsnitt när dom gjort en skiss på hur pojkarna såg ut. Klockrent hur cartman ser ut. Typ en look a like av mig.


Snäll bank

Jag och banken körde kvitt eller dubbelt. Denna gång kom jag ut från saloonen med ett leendet på läpparna och blivit av med alla räkningar. Nu är du inte så jävla kaxig mer herr Bankir? Just det, fimpa ciggarren och kamma dig. Sedan har jag varit smart och fixat dom flesta räkningar på autogiro, så jag slipper bry mig mer om att sitta och pippa på alla räkningar, fett skönt kan jag säga Er.

Nu är det ju någon skit film på tv också. Kan dom aldrig visa något bra när jag äntligen är på tv humör och ville kolla på något bra? Men nej nej, den vill bara visa någon gammal krigsfilm med Denzel Washington. Den killen ska ju alltid vara världens 'godaste' kille och alltid vara king. Men jag ska inte klaga för jag är ju bara en sopa som inte är bra på något. Jag ska bara sitta och kolla på honom och tycka att USA blir bättre och bättre för varje film som kommer.

Ge mig förslag på en bra komedi film

Middag och banken

Efter jobbet tog jag min fet rumpa och promenerade till willys där jag var och handlade mat för ett helt kompani eller snarare för mig själv. Blev en massa påsar som jag promenera med. Kan någon ge mig en bil och köra mig till affären alltid när jag vill? Nåväl, men när vi kom hem till mig så började jag diska och Jenny tog på sig rollen som kocken. Hon vifta hel vilt med kycklingen, fiffla, trixa, krydda och fixade det så utsökt gott att jag skulle kunnat äta upp allting. Men jag ska spara så jag kan njuta engång till av maten.


Efter maten tänkte jag ta på mig vuxen kläderna och betala bort alla räkningar man har denna månad. Efter några minuters fixande med förberedelserna inför räkningsbetalnings duellen tog jag fram min dosa och knappra in pin koden snabbare än lucky luuk skjuter sin skugga. Efter att jag fyllt i tusen siffror, knapprat tusen gånger och valt pengar, konto och allt skit och ska bara klicka på knappen godkänn. Så är banken king och bestämmer sig för att jag inte ska få betala räkningar idag. Jag fattar ingenting när Herr bankir skriker ut på skärmen

" Det har uppstått ett internt tekniskt fel. Var god försök senare. Tillbaka Ref Id: 118e72bfb86_36eb5c2a"

Jag erkänner... Jag blev ägd av banken.

image54

Lunch + Kock sökes

Min mage mår bra nu, för jag har ätit massor med mat nu och känner att jag kan prestera fullt ut nu på jobbet. Jag ska inte berätta vad jag åt för det kan förstöra min image till mitt namn på bloggen. Och det är ju en sak man inte vill om man säger. Någon som har förslag till vad jag ska laga för middag ikväll och lunch till imorgon på jobbet?

image53


Detta såg ju riktigt smarrigt ut. Men då är ju frågan om man någonsin under hela sin livstid kommer orka gå in så hårt i matlagningen att man styr upp en sån här middag? Skulle som inte tro det. Eller kanske någon är sugen att bli min kock?


KOCK SÖKES

Du ska laga mat till mig varje dag och göra precis som jag vill.
Lön: Kom med förslag. Natura helst om du är en snygg tjej då.

Kaffe

Kom nyss tillbaka från kaffet och måste nog säga att det var bland det godaste kaffet jag druckit dom fyra senaste dagarna. Det smakade mumsfilibaba och jag ville bara käka en kaka till kaffet. Men för att hedra mitt bloggnamn käkade jag en kaka och en pralin.


image52

Seg

Steg upp från sängen kl 08.30 som alltid dom dagarna när jag är sveriges segaste sirapkille. Men döm av förvåning så hann jag i tid till jobbet och nu sitter jag här och tuggar på snöret till tröjan. Men det jag inte hann imorse var att packa gymväskan, käka frukost eller kolla mig i spegeln. Lär ju se ut som värsta hej-kom-och-hjälp-mig killen just nu. Men inte orkar man bry sig om att försöka se söt ut på jobbet. Det räcker väl att jag är söt när jag sover? Det tycker jag iaf.

Det typiska är ju att direkt det är en jobbdag så är det stekande sol ute, fåglarna kvittrar och humlorna surrar.. Nämen inte riktigt så, men soligt är det iaf. Det har ju för böveln varit snöstorm hela påsk och det är inte så kul som det låter faktiskt. Men vad ska man göra åt saken utan att tacka himlen för det vita guldet som ramlar ner över våra tröga skallar.

Tack himlen, Tack snön. Borde göra en snögubbe idag, så man får lite flashbacks på hur det var när man var snorunge.

image51

1408

Idag tyckte jag att det skulle sitta bra att ha som en filmkväll. Började kolla på 30 days of 30 nights eller liknande. Den var så skit att jag stängde av den och startade 1408. Den var faktiskt försvånandsvärt bra. Det handlar om en pellejöns som åker runt omkring i USA och kollar in spökhus. Huxflux får han ett tips om att han inte ska ta in på rum 1408 på ett hotell. Inne på det rummet händer en massa grejer. Men ta och ladda ner den, så får ni se på knasig skräckfilm.

Betyg: 6st senaps flaskor av 10 möjliga.

image50

Jambik

Helt sjukt att i ryssland finns det en 7åring som väger 100pannor och är stark som en gnu. Jag tror jag läste nånstans att hans mamma började ge honom stereoider som barn. Men det är ju också bara spekulationer och inget som är 100% säkert. Annars måste det vara lite hamburgare från Tjernobyl. Men här är ett litet klipp på honom..






Max

Rudi gnällde hela morgonen hur hungrig han var och att hans mage skrek efter att få en MAX burgare. Vi tog på oss vinterpälsen och gick ut i krig mot snöfallet. Vi gick dom 100meter som krävdes till tåget för att komma in till stan. I stan fick vi tampas med halka, köer och en kassörska som inte hör vad man säger. Efter några missöden fick vi äntlingen våran mat. Det blev två Cheese ultimate, dip och plus meny på det hela. Vi gick stolt med brickan till bordet där vi satt och vräkte i oss maten. Kan meddela att hamburgaren var god och att beach 2008 finns inte. Vi skyller på att det är vädret som är boven i dramat och gör så att man vill ha den där hamburgaren som generna säger att man måste äta.

image49


När hamburgaren hade besegrats av två hungriga killar tog vi tåget tillbaka hem till mig. Nu ligger Rudi och sover medans jag ligger här och bloggar som värsta tönten.

4st öls regeln

Jag har kommit på en ny regel för mig när jag ska ut och dricka. Det är att jag bara ska dricka 4st öl under kvällen. Då har man bra koll på läget, har roligt, kan prata, promenera och se normal ut. Sedan så slipper man den katastrofala bakisen som annars brukar lura i hagorna. Så från och med nu ska jag köra med den och se om jag har lika kul som jag haft dom två senaste gångerna.


image45  image46image47image48

Utgång

Idag var jag ute med Rudi på krogen och jag måste medge att det är den bästa kvällen någonsin ute på dessa äckliga krogar. Inte för att folket runt omkring som fanns där var jävligt skojiga utan att  Rudi var så rolig. Han skojade och pratade med så många att jag fick mig så mycket skratt där. Kanske vissa pinsamma saker kunde man skippa men det överväger det roliga som hände idag.
Vi besökte en krog som inte alls är något som jag brukar annars gillar att gå på. Men vad ska man göra när grabben från götet kommer till sthlm och vill ut och skrika på krogen. Bara smajla och följa med. Denna kväll skulle varit riktigt skit om inte han varit skojpricken numbero uno idag. Det var faktiskt lika roligt i tunnelbanan som inne på krogen för han skoja till allt.




Där är ett klipp på hur Rudi dansade på krogen...

Blåst

Jag blev blåst att följa med Rudi ut idag. Han säger att han inte är full alls och ska bjuda på allting ikväll. Vi får väl se hur det slutar nu när den där lilla fyllekajan kommer hit. Kan bara tänka mig hur full han är.


Jag - Är rudi full?
Mänätser - Nej då.
jag - Okej, men då kan han komma hit

MikaeL...OL säger (21:35): var jukka för full eller?
Jusssi säger (21:36): hahahhha
Jusssi säger (21:36): fifan
Jusssi säger (21:38): nikommerintekommain nånstans medhan

Känns ju lovande att bli blåst, så här på kvällskvisten. Men jag bjuder på den.

image43 image44

Fear Factor

image41


Det måste nog vara bland det löjligaste programmen som finns.

1: Osmartaste sorten av jänkarna som finns
2: Tråkiga tävlingar förutom då dom ska äta något äckligt.
3: JOE ROGAN

Vi börjar med punkt ett. Varför ska dom alltid välja dom mest korkade personerna dom kan hitta. Deras attityd är alltid att dom ska vara värsta macho, jobbig bakgrund och vara "Jag kommer vinna över henne/honom hur lätt som helst". Kan dom inte bara hålla käften och gå ut och göra det dom ska och sen säga Hej alt hejdå när dom kommer tillbaka. För man ser väl inte på programmet för att höra dom försöka vara klipska?

Punkt två. Första tävlingen är alltid så tråkig att man överväger att man ska byta kanal bara för att slippa se dom balansera på någonting och mitt under första grenen så bryts det säkert 7-8ggr bara för att dom ska visa "Fear Factor" loggan om och om igen. Men jag tycker det är skit roligt att kolla på det. För jag älskar ju deras logga mer än allt annat på denna jord. Snälla, kan jag inte få en t-shirt med den? Men tillbaka till pratet om tävlingarna... Tävlingsgren nr två brukar oftast vara den bästa då dom ska äta en massa äckliga saker. Älskar att se deras miner när dom stoppar i sig gristarmar och måste tugga och svälja det så snabbt som möjligt. Lovely när folk grisat i sig en massa äckliga saker och sedan åker ut och inte har en chans att vinna dom där $50k och då har dom bara förnedrat sig själva i tv. Sista grenen är minst lika skit som första grenen. Oftast balansera, skutta och komma fram snabbast på en bana. Skit tråkigt det.

Punkt tre. Joe Rogan måste nog vara bland dom mest jobbiga programledare som finns. Han skriker konstant och försöker dra sina fynda lines som är lika tråkiga som tomatskämtet. Sen ska han alltid försöka få tävlande att säga något negativt om dom andra eller försöka få fram varför den personen ska vinna. Jag vill iaf inte veta något om det... Joe Rogan sucks.


image42

- YO yo, jag är Joe och jag är cool...

Projekt tidsmaskin



Ska göra en sak nu man inte gjort på flera år och nu får man lite känsla att man lever på 30talet och sitter med hela familjen framför den feta radion där det är fotbolls VM och alla är hel spända när kommentatorn som skriker. Det skulle vara roligt att få leva på 30talet i en 1månad för att få känna hur det kändes att ha allting så otekniskt och man hade det skit roligt med en pinne eller vad man nu lekte med på den tiden. Någon som är sugen att investera i mitt projekt tidsmaskin?

Ni går tillväga genom att föra över pengar till mitt konto, så ska jag försöka ta reda på hur man gör en tidsmaskin. Men om det skiter sig, behåller jag pengarna som återstår efter mina forskning. Men det är väl värt att investera pengarna i detta ändå?

image40
En liten skiss på hur den kan se ut.


Tillbaka till radiosnacket. Ganska king med radio iaf. Jag har börjat lyssna på radio varje dag när jag promenerar till jobbet. Det är mysigt. Nog för att det är rockradio kanalen Bandit som jag lyssnar på. Men iaf.

Hockeymatchen jag sitter och lyssnar på just nu. --> RADIO


Croatian Invasion

Jag är ju fett efter som inte sett denna tidigare. Grabbarna grus visade den igår till mig och då måste jag ju vara pinsam och länka den på min blogg... Bara för att fylla ut den med en massa skit för att verkar vara rikiigt duktig på att uppdatera sidan :)


Borsta tänderna

Nu har jag borstat mina tänder och använt listerine. Tänk vad skönt det är att ens föräldrar var så snälla och lärde en att borsta tänderna. Tänk om man försökt vara tuff och ville göra revolt mot sina föräldrar och vägra tandborstning, tandtråd och listerine. Då hade det mycket väl kunna sluta så här.

image36

Reklam för Orbit tuggummin. Nice, kanske skippar att köpa dom.

image37

Eller om man gillade att hänga lite väl mycket på dom Irländska pubarna i sin ungdom?

image38

Eller bara råka vara allmänt glad med dålig tandhygien.

image39

Det hjälper inte att skrika 30år senare, det är försent mannen.

dum hals

Denna morgon vaknade jag med knasigt ont i halsen och det var inte kul för fem öre. Hoppas för böveln att det går över snart så jag kan börja äta mat. För som ni alla märkt hittills, så är maten det viktigaste i mitt liv. För tänk om jag inte hade fått äta mat på en vecka? Då hade jag gått och dött dödens dödaste döööööd. Det är inte okej om mna säger så. Det jag ska göra är att överkonsumera te och halstabletter. Inte för att jag har något sånt hemma just nu, men jag kan ju åtminstone låtsas det. För det är ju kul att låtsas att man har saker man inte har. Eller?

Kittlas lite i magen nu för jag är hungrig :(

Vägra sova?!

Varför är jag sådan som vägrar lägga mig ner och somna? Istället sistter jag är skit trött och bara gör en massa tråkiga saker som jag kan göra när som helst. Lägg dig ner nu farbror tjockis, du måste få din skönhetssömn. Någon gång kanske du blir snygg och får sova med en tjej. Snälla John Blund kom och söv ner mig med ett kilo sand eller två. Prety please.


image35

swoooosch lät det i mörkret och visst fan landar ju Janne Bloooond som vi i norrland hade sagt. Kan du inte kasta lite sand när du till och med tar dig tid att komma hit till min boning med ditt sexiga paraply? Nu ska jag krypa ner och kolla om Jannes sand är lika bra idag som det var när man var kid.

Utvärdering kommer imorgon.


Kvällen C

För att återgå til lite mer dagboksaktigt, så även dom personerna som gillar att flukta i den rosa dagboken under kudden.

Det började med missen av hamburgare och därefter styrde vi kosan mot destination: ZOOM. På vägen dit mötte vi en ny polare som jag aldrig riktigt fattade namnet på. Polaren vifta värsta mycket så det blev nästan fetase yo yo när han hoppa på två ben. Jag ska inte klaga för jag tyckte det var riktigt sweet att polarn så glad över att vi råkade finnas på samma buss. Våran bekantskap blev inte mer än några stationer när jag skulle hoppa av bussen försökte jag vara trevlig och sträcka fram handen... men icke sa nicke. jag fick bara ett snabbt litet 'sniff sniff' på mina fingrar innan han hoppade upp på stolen för att spana in nästa offer att tigga mat ifrån. Söt hund det där.

OBS. Palle som mata hunden, så det är han som är djurvännernas vän.

image33


Sedan var vi på stället vi skulle möta lite folk. Vi myste lite i ett relax rum där det även fanns en vattenpipa, stereo och massa mysiga kuddar. Dj Marko drog igång några skönar på stereon och efter det satt vi och rökte lite vattenpipa. Palle som den artist han är, höll låda där inne hur länge som helst. Skönt som bara den och höra alla teorier som finns runt filmer, spel, musik och sådant flummeri. Är ju nästan så att man själv börjar bli djup när man tänker på filmer. Några timmars dödande och två öl senare tackade vi för oss och åkte hem där man skulle få komma hem till sin ultra sköna säng och bara njuta av vatten och skriva i denna sketna blogg.


+
Palles sköna attityd
-
Kylan
= Helt bra kväll, men den kunde varit mycket roligare.


YEEEAHH!T"¤ Jag fick ha min egna inne och ute lista. Nu är jag fett vecorevyn,.

image34

Inte fet :(

I mitt förra inlägg stod det att jag skulle käka på burger king och visade även en fin bild på hurdan jag skule bli efter att jag svullat i mig något riktigt flottigt. Som vanligt tog jag fel på mina superduper planer och det slutade med att äta på donken. Sliskgare burgare får man leta efter. Nästa gång jag ska äta hamburgare, så vill jag att den ska heta Quadruple Bypass Burger. Den verkar ju riktigt flådig med sin maffiga och extremt svettiga biffar. Det kan ju inte mer än sluta i sprängd mage av fräschet.

image32


Ingen kan väl säga nej till denna fina härlighet?

Dagen U

En lördag är väl en lördag och då ska man ju vara så där små äcklig bland alla andra människor som finns ute på vift. Min polare Palle ringde mig imorse med goda nyheter om att det nalkas festerier idag och för mig tog det inte många minuter innan säga att det var king.
Blev en snabb frukost och sen åkte jag in till stan med Palle och kollade in spårade tröjor han skulle investera i. Finfina tröjor snackar vi om nu. Man blev ju smått avis att han hann köpa dom först. Men livet är ju hårt ibland och man får väl försöka glänsa på sidan om när han glider fram som king där.
Bla bla bla resten av dagen.

Idag lagade vi riktigt nice sataykyckling, stekt kyckling med sweet chilisås och ris. nami nami.

Nu sitter jag bara och väntar på att få spöa palle i fifa08 eller rättare sagt få så mycket spö att jag måste gå hem och gråta en skvätt innan jag vågar visa mig bland folk igen. Men dom säger ju... "det som inte dödar, det härdar". Lite efter det ska vi åka till Burger king och käka innan vi ska dricka lite vin och leka vuxna.


image30

TBC!


Du-rag

Kan inte släppa presenten vi köpte. Det måste nog vara det bästa som skådats i manna minne.


image26
YO YO!

image27

image29

Personen till höger är KING!

Omelett

Jag måste bara få berätta att jag gjorde nog nyss sveriges bästa omelett om jag får säga det själv. Men jag kan lova att ni andra tycker säkert att den var skit äcklig, men tji tji på er.

image25

Fiskskål sökes

Någon som vet var i Sthlm man kan köpa en stor fiskskål i plast eller glas? Ta och skriv en kommentar var man kan köpa och jag är evigt tacksam.

Gårdagen

Igår började jag min dag genom att åka in till stan där jag mötte Palle.  Vi hade ett uppdrag som vi klarade 50/50. Vårat uppdrag såg ut så här

Hitta:
1: Konstig sak
2: Stor fiskskål i plast/glas

Vi gick igenom en massa affärer igår för att hitta dom sakerna. Men det verkar vara näst intill omöjligt att få tag i en tillräckligt stor fiskskål så vi kapitulerade på det uppdraget igår och fick starta jakten på den försvunna Du-rag:gen. Palle satte sig ner och tänkte i ett par sekunder innan en lamp sken ovanför hans skalle och det kom på söderdialekt fram "punktshop, där kan det finnas". Vi tog några raska men väldigt atletiska steg och började gå mot punkshop. Väl där inne gör Palle en charad till den som jobba till en som jobba där, för v i hade ingen aning om vad den saken hette. Det tog bara 2sekunder innan snubben som jobba där visste vad vi snacka om och pekade stolt med sitt finger mot den hylla där den fanns. Jag och Palle gick till hyllan med ett flin på våra läppar och till våra stora förvåning så fanns den i två färger och hette DU-RAG! Vi stod med båda i handen och funderade ut vilken som skulle passa bäst på våran kompis Marrelito. Vi valde tillslut den svarta för fick känslan av den skulle passa honom bäst.

Efter det styrde vi kosan mot hemkört och inhandla en massa grejer inför dagens strapatser. När hemköpt var avklarat på våran dagsplanering tog vi tuben till Palle där dagens verk började smidas igång.

Hos Palle lagades faijas och det var jävligt gott, pallar inte beräta mer för det är inge roligt för Er att läsa om det.

Så haista.

Här kommer det en bild på Marrelitos present.

image24

Fint väder

Det är så fint väder idag att jag tror jag ska hem till palle idag. Vi snackade något om att göra snögubbar, snöänglar och kasta snöbollar på bilar. Vi ska vara buspojkarna idag. Direkt jag tänker på hurdana buspojkar jag och palle är, så kan det inte mer än sluta i stora skandaler när vi ska ut i snön. Palle är mastermind när det gäller att komma på saker och jag är typ Lurch(family adams) som är bara rejält korkad och går med på alla saker utan att ens fatta vad det handlar om. Men jag gillar det iaf.

Vårat busiga gäng.

image23

Jag, Alex, Marrelito och Palle.

Kjell Bergqvist

Här är ett inlägg om Kjell Bergqvist som jag älskar. Klicka på länken nedan.


                                                   Kjell Bergqvist







Efterlyst

Var ett bra tag sen man kollade efterlyst och döm av min förvåning så var ju sveriges bästa "polis" med i tv och visade var skåpet ska stå. Det var seriösa blickar, snabba repliker och kaxig attityd. När man hör den beskrivningen så får man direkt vibbar att man snackar om Robocop, Clintan "Dirty Harry" Eastwood eller varför inte Gunvald. Men dessa snubbar är ju en riktiga mjukisar när vi nu snackar om Aro, Hasse Aro... med rätt att vara tvpolis.
Jag kan nog sätta en liten peng att han tror på riktigt att han är en riktig polis, kör omkring med sin volvo kombi och spanar efter skurkstreck på stan. Jag kan nästan lova att han gjort en liten sheriff stjärna som han har på sin skjorta under kavajen som han stryker lite lätt på under sändningen och intalar sig själv "du är en riktig polis, du är en riktig polis". Han är typen som hänger på polisstationen och kollar in när dom kommer in i uniform och bara "oooh vilken kiillle/tjej, jag skulle också vilja vara som den personen" och sen pekar han med fingrarna som en pistol och gör ljud som låter typ "pytsjhooo pytschooo".
Det är iaf vad jag har fått för bild av Hasse.

image19
Jag är Hasse Aro och ni ser på efterlyst.


Hasses vapendragare mera känd som Leif GW Persson är ju en riktigt skön lirare. Han sitter där med sina trötta ögon och låter som Christer Pettersson när han sjunger rövarsången. Han levererar klockrena spekulationer den ena efter den andra och tokdissar Hasses förufattade meningar om hur kriminella agerar.

image20

Kolla vad Leffe kan göra. Han gör ju Myspace vinkarna till och med.

image21

Så här ser Leffe ut i verkligheten.

image22

Städslav sökes

Som rubriken säger så söker jag en person som vill vara min städslav (inge sexuellt) och städa hela lägenheten direkt jag säger BABU BABU.

Lön 500kr/mån
boende: Garderoben
Mat: Vid bra arbete bjuds en lunch.
Antal städningar: 3-4ggr/mån

Känner du Dig träffad eller känner någon som är villig att göra detta arbete så skrik till.

image17


Kom på en annan sak idag också. Jag ska nog köpa till palle en kolonilott som vi kan odla en fin liten plätt med massa grönsaker osv.

image18

Jag och palle på våran kolonilott.

tick tack

klockan bara tickar iväg och snart ska jag springa hem. Om någon bryr sig så är jag ledig fram till tisdag. Hoppas jag får en bra ledighet och kan njuta i fulla muggar.


DU


Vill


(jag på bilden)

TILL

image16

Känner någon sig träffad för detta uppdrag, hör av Dig till mig.

Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdagen och jag har planerat att klä ut mig i en rosadräkt för att passa in på dagens namn... Nej, det har jag faktiskt inte gjort. Tror ni jag är någon sorts super idiot? Döehhh. Så, denna dagen började ju riktigt fint kan jag ju berätta för er. Väckarklockan började skrika basshunter - now you´re gone kl 06.30 och det första jag tänkte när jag hör den är vafan, jag la ju den bara på väckning för att jävlas med Jussi, Anna och Majky för dom hatar den låten. Tillbaka till min sköna morgon. Tror ni verkligen jag steg upp kl 06.30? Det kan ni feting glömma. Jag låg och såg så jävla tjock ut i sängen till kl 08.50 att när jag steg upp fattade jag knappt vad jag hette och gick på toa där jag fick en smärre chock när jag såg i spegeln. För jag var ju så otroligt snygg idag eller raka motsatsen. Det var bara att borsta sin lilla gula tand och hoppa i kläderna och ta sig en promenad till jobbet med bandit radio i hörlurarna. Perfekt, nu fattas bara en kaffe.


Denna bild är tilldelad mina kompisar Jussi, Anna och Majky. Ni behöver inte skämmas för att basshunter är Er idol.

skäääääääääääääääääääärtorsdag.
Tillbaka till denna underbara dag. Har någon några planer vad man kan göra för fuffens idag? Helst något kul så man slipper gäspa och hitta på dom tio budorden för att kunna dissa och dra hem. Det sjuka är att jag blev grymt sugen på skinka, ni vet sådan där man har på julen. Skulle sitta så fint att gnaga på en sådan mumsig, saftig och knaprig skinka nu. Men nej nej, tjockisen är inte kapabel till att kunna göra sådana saker. Jag får väl göra som alltid annars denna dag. Sitta hemma och vara den looser jag är. BUHU.

image11

Ser den inte smarrig ut?

PS Jag ber om förlåtelse för att min svenska, meningsuppbyggnad och allt sånt är så skit.

Drömmen att bli stjärna

Flummade runt lite på youtube och råka komma över ett klipp från något som var kanske världens "bästa" program under den tiden man var inne i att bli en stor stjärna med grabbarna i klassen. Vi hade tunga planer. Jag, Toni, Chrille och dom andra idioterna jag hade i klassen tänkte söka in till småstjärnorna. Och vi tänkte vara E-type av alla jävla skit artister som finns. Man måste varit rejält pantad när man var liten snorvalp. Nog för att jag ännu är rätt så körd i skallen, men nu är jag iaf medveten om att jag är det.
Nåväl, våran plan var att Chrille skulle vara sångaren, jag spela keyboard, toni trummor, två tjejer i klassen(så klart dom snyggaste på den tiden) skulle vara bimbo brudarna som dansar brevid och inte fattar ett skit vad dom gör där. Vi satt på varje rast och lunch och planerade in detta i minsta detaljt. Enda som saknades var att vi skickade aldrig in en ansökan om att få vara med. Nu när man är äldre kanske det bara var tur att man aldrig skickade in...

Bjuder ett klipp från småstjärnorna så ni kan tänka Er hur pinsamma jag och polarna hade varit om vi kommit med.



PHEW!


Nu är det ju onsdag. Ville bara informera er som inte visste om det.



image9

OHHH!!! Det där kunde varit jag om min barndomsdröm gått igenom.............

Lunch och trötta ögon

Nu har knubbis fått äta sin mat och han är jätte glad över att maten var så god att han höll på spricka. För att vara ärlig, så var den inte så jätte god, jag blev inte mätt och jag blev inte glad. Jag har bara trötta ögon och vill bara hemma och lägga mig ner på golvet och sova.
Men nu ska vi inte vara så ledsna. Tänk på barnen i afrika som inte får så mycket mat som du får mikael.. Nu var jag egoistisk person som bara tänkte på mitt eget välbefinnande. Bara därför ska jag skänka alla mina mynt nästa gång jag går förbi en röda korset mojäng. Vuxen poäng. Katsching. +1 till mig.

Kl närmar sig 13:00 det innebär SPÖKTIMMEN.. skämt och sidor. Det innebär inte ett skit förutom att det är 4timmar tills jag slutar. Niiice, niceeee,niccccee. För att övergå till lite mer seriösa saker.

Kära bullen!

Jag är en kille på 22 jordsnurr och jag har ett litet problem. Det är så här att stolarna på IKEA ser ganska fräsiga ut, men jag vet inte vilken jag ska välja? Det är lite svårt för mig som inte är så bra på att sitta in en stol utan vetenskaplig bakgrund...
Snälla bullen, hjälp mig.
Hälsningar en förtvivlad stolköpare.

tick tack tick tack tick tack..  Se vad som ramla ner i lådan.



Kära förtvivladee stolköpare.

Jag har själv varit i samma sits (höhö, sits) där jag inte vetat vad jag ska köpa för stolar. Men jag gick en ergonomikurs på en skola och lärde mig att priset är inte allt. Det är hur rolig den är att sitta i som är viktigast. Därför har jag bifogat två bilder på stolar jag tycker du ska kolla extra noga på.

Tips 1.


Tips 2.

Sedan lägger du bara en dyna eller något på den. Top notch om man säger så.

Hälsningar
Bullen Katti och Anders



Nu måste jag ta mig en funderare och se vad jag ska välja.

Kanelbullar och varm choklad

Skulle ju sitta fint att äta och dricka det. Men nej nej tjockisen. Sånt finns inte på jobbet.. jädrans järnspikar och kardemumma. Vad ska jag ta mig till i denna svullna tid där alla godsaker flödar förbi en utan att man ens fattar hur gott och nyttigt(som dom feta tror att det är) det är med en fet kanelbulle som heter duga. Skulle man vara extra zjåkk(kan ej stava tjock) och köpa en massa saker och börja baka bullar ikväll? Är det nu cartman ska komma in?

Cartman - Mr tjockis, that is so gay.

Tack för den cartman, jag skippar nog bulleriet och äter en isglass istället.

Jaaa, men vad gör denna vilsna varelse JUST NU. För Ni läsar väl min blogg nu för att få veta vad jag gör nu? Tji på Er, jag vill inte att ni ska veta vad jag gör. Jag vill inte heller veta vad jag gör. För jag gör nämnligen ingenting roligt just. Sitter på min "fina" rumpa och skriver detta inlägg medans jag fundera vilka saker jag ska börja göra. buhu, cry me a river.

Om någon bryr sig, så ska jag göra annat.

JAG ÄTER DIG

Lycka till Arska, du vet väl att robotar inte äter kanelbullar?

Bloggish is the shit...

Denna blogg är endast skapad för att min idol hade en blogg(där av mitt bloggnamn) så jag var tvungen att ha en också. *LeR* *fNizZ* katt


Som min blogg heter så är jag en tjockis och det är _inte_ O.K. Men vad jag kan göra åt att mina gener säger åt mig att jag måste äta hamburgaren som finns på mcdonalds varje gång man promenerar hem från krogen? Pizzan på söndagen? Och all knasiga mat man gör...

För att komma tillbaka till verkligheten så är jag inte så tjock som min blogg heter. Men vi kan väl låtsas att jag är fet så vi får något att skratta åt. För jag tror knappast att någon kommer att få sig ett skratt av att läsa allt skit jag kommer att framföra i denna idiotiska, patetiska, lömska och varför inte lökiga bloggishhhh som dom coola skulle sagt.

Nåväl, jag kan väl ta och skriva lite strunt som jag har lyckats med idag.

Jag började min patetiska dag med att vakna kl 08.00 och hade 12st missade samtal från min träningskompis. Man hade ju lite dåligt samvete över att hon fått dra till gymmet. Men cool som denna kille är så tog jag och somnade om till lite musik. Steg sedan upp 30min senare och försökte se så häftig ut som möjligt för att kunna orka gå till jobbet. Väl på jobbet så skämde jag ut mig som vanligt. Första jag gör är jag ser min kollega kolla konstigt på mig och jag sticker in huvudet i konferensrummet och där råkar jag se att vi har en på arbetsintervju. Han kan ju inte ha haft så fina tankar om mig. Kommer in med min fluffiga jacka, hörlurar och en knäckemacka i munnen och ser ut som bara jag kan(snekokt och inte allt för smart). BLA BLA BLA jobb.. jobb, lunch bla bla bla SLUT!!
Då tog jag en fin och romantisk promenad hem i snöovädret. Jag kan ju inte mer än säga att jag älskar vintervädret som kommer 4månader för sent. Men det är ju bara att ge gud ett leende och säga hoppas han är lite smartare nästa år.
Väl hemma sätter jag mig i soffan som Al bundy himself och njuter av att man slutat jobba. Sen försöker jag imponera på mig själv genom att laga mat, men det blev väl inte så där super gott kan jag påstå.. Eller vad säger... Jag menar ju att det var ju skit gott, värsta gourmé maten. Kan ju säga så istället för ingen annan smakade ju på maten :)

Efter några minuters nöjdhet av svullenhet hade lagt sig så märkte mitt stabila öga att klockan börjat närma sig kl sent. Tog på mig mina häftigaste kläder och tog mig en promenad till polaren som hade fixat så vi kunde se djurgårdens kvartsfinal match. Om någon bryr sig, så kan jag ju sumera matchen kortfattat

Skit domare, skit mål, skit resultat och skit väder på vägen hem.

JUST I SKRIVANDE STUND SITTER JAG HÄR I SOFFAN IGEN. Sugen att svulla... men jag pallar inte. Nu måste jag avsluta med en bild på något som har med gener att göra...


image1


PS denna blogg kommer inte vara en skrivande hisoria om vad jag gör om dagarna och hur glad jag är att jag sett en boll rullar eller något.

Välkommen till min nya blogg!

vadå välkommen? Jag fatttar inte

RSS 2.0