The simpsons

Det suger ju så jävla hårt. Fattar inte hur man ändå sitter och följer det varje gång man ser det på tv eller när ett nytt avsnitt kommer ut. Måste nog vara så att det följt med så länge i livet och det blivit ett "måste" att kolla på det.  Men seriöst... Hur roligt är det på en skala när Homer säger doh, mmm donuts eller något annat korkat? Jag blir sur på Homer...

Nej neje nej. Jag orkar inte vara bitter på Simpsons nu. Jag ska kolla på något annat trögt istället.

16:21

Bara 39min tills jag får promenera hem och leka hemma. Men det är helt OK väder ute så det skulle vara skönt att somna på klipporna ett tag innan man ska börja göra sig beredd att sova på riktigt i sängen. Om jag nu somnar i den dvs. Jag har ju som sagt kommit fram till att soffan är mycket roligare att sova i. Fråga mig inte varför.

Jag har rätt så mycket att göra på jobbet också förtillfället. Massor med saker att stå i. Men jag är ju så snablans trött att jag håller på och dö att jag tror jag ska dricka vatten och rulla tummarna en 30min och sen promenera till tåget. För jag vägrar promenera hem i 10minuter när jag inte ens orkar se mina fötter idag. Uppdatering kommer!!!!!!!!

Trött

Asså jag är så sjukt trött att jag håller på och dö. Men jag sätter 50öre att när jag kommer hem så är jag trött i 2h och sen är jag pigg som en idiot och kan sen inte sova på natten ändå. Så jag lär väl sova någon timme i natt och vara ännu tröttare imorgon och så fortsätter det vardagarna tills helgen kommer och jag får sova ut och kan vara pigg och glad igen. Sen börjar samma sak igen. Dumma dumma trötthet.

Mat koma

Nu har jag matkoma igen och jag är jete tröta hesten. Så jag blev lite trötter och hittade i lagret en fin sovplats där jag låg i 5min och vilade mig innan jag skuttade glad i hågen till fikarummet och högg på en kopp kaffe som jag nu sitter och sörplar på. Rätt så nice att vara lodis ibland.


Lunch

Snart är det lunch och jag sitter och klappar mig på kistan och väntar på att få avnjuta min kycklingsoppa som jag lyckades koka ihop igår. Jag tyckte den faktiskt var riiiiktigt god för att få säga det själv. Men sen kan det ju vara så också att jag itne har några smaklökar och tycker att det mesta jag äter är riktigt gott.

Fotboll på torsdag ser det ut att bli också. Blir kul att få träffa gamla gänget och kolla med dom matchen. Sen blir det ju att man sitteroch tar sig en öl eller kanske tre före matchen. Synd bara att matchen spelas på råsunda och det är ju så långt borta. Dumma solna.

titut

huhu. Jag kan inte sova. Något är ju riktigt fel med mig. Men nu ska vi inte tycka synd om mig här inte. Säkert är det på något vänster jag själv som trögar till det om nätterna. Sedan har jag kommit fram till att jag inte gillar att sova i sängen. Soffan är mycket roligare att sova i.


Vill någon hitta på något med mig i veckan?



FÖRÖVRIGT! Mikael har lyckats ta med sig mat till jobbet för engångskull. Nu kanske kollegorna tycker jag är social och snäll som sitter där och pratar skit med dom idag. Jag är hungrig.

RSS 2.0