Skönheten och polarn

Denna historia börjar med att skönheten och polarn skulle ute och roa sig en fredag kväll. Dom hade sminkat sig en vecka eller två och var fullt beredd på allt som kan hända denna dag. Dom hade fnittrat och tjattrat om alla killar dom ska fixa ikväll. Skönheten la upp en milstolpe på 6st strul och polaren var lite mer realistisk och sa bara 4st.

 Dom förkrökade rätt så friskt  hemma hos skönheten där dom hade  chips och vin. Inte för att vara sämre än alla andra så sjöng dom Singstar: Donken edition som har hits som "livet har sina goda stunder" "en big mac eller co" och den som alla gillar "Blurry Mcflurry".  Några timmars förfestande begav det sig till krogen. När dom betalt inträdet till deras favorithak och köpt sig en drink så skriker skönheten att hon är så jävla FULL!!!!! (eller var det FUL?) och att hon ville dansa så hååååårt.

image78


-Skönheten dansar helt galet denna kvälet


När skönhetet och polarn dansat klart åker dom till donken och inhandlar lite mat för att kunna klara av natten innan man får fylla på reservern igen med allt onyttigt som är favorit födan. Dom valde även att ta med sig hem så dom kan säga att dom köper till en hel koloni istället för att alla ska se dom äta upp allt själv.

image79

Havs monstret säger : Skönt att vara hemma och kunna ta av sig byxorna och lätta på trycket.


30min senare....

Nu var byxorna borta och nu kan man äta upp maten man köpt. Skönheten och polarn bestämmer sig för att sitta och chitchatta med varandra om hur kvällen var samtidigt som dom sitter och nafsar på sina gourmé hamburgare från deras favorit ställe Le donkéen.


image82

Skönheten - Bästa kvällen evah!!!  En ville ligga med mig...
Polarn - Jag fick ett telefonnummer och jag ringde dit... kom bara BII BII BII!... ska testa imorgon igen! Jag é käär.
Skönheten - nu njuter vi av maten Best-friend-ever!




När dom 23st 10krs cheeseburgare och 10st chickenburgare och 2liter läsk var slut skulle skönheten sova. Men hon fick ett SMS från en kille som ville ha ett porrigt MMS av henne innan han skulle sova. Skönheten är ju inte en brud som säger nej till att ta lite modell-bilder och skicka till sitt ragg. Hon tar och poserar så bra hon kan i sängen och ger sin porrigaste blick mot kameran. Polarn som är en bra vän ställer upp som fotograf och lägger ner mycket energi att få till rätt inställningar på kameran och sen gör hon som alla andra fotografer och säger det magiska ordet man ska använda före man tar bild... cheeseburger *KLICK* *BLIXT*

image83

Skönheten skickade denna bild som MMS till sitt ragg. Han hörde aldrig av sig igen....


Efter proffsfotograferingen bestämde dom sig för att ta och sova istället...

tick tack tick tack 9timmar senare.

Skönheten vaknar upp och känner att kliar lite i magen och att hon måste ha refill så hon tar sig en promenad ut för att handla något gott till henne och polarn. Väl vid hennes favorit frukost ställe gör hon en upptäckt och märker att hon glömt alla sina pengar hemma. Hon tänkte att hon kanske skulle försöka flirta lite för att få handla på kredit, för hon är ju ändå stammis här. Hon tar och blinkar lite lätt med sina feta ögonlockar som täcks av förra veckans smink, smeker lite lätt och säger "snäääääälla, får jag handla på kredit idag? *blink*".

image85

Jag tror inte skönheten lyckades riktigt så bra med sitt flirtande....


Hon promenerade hem och lade sig i sängen och dog av sockerbrist.

THE END!



Kommentarer
Postat av: Per

stackars skönheten :'(

2008-05-29 @ 17:21:38
Postat av: joosisiss

Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahahaahahahahahahah
sounds just like me :(

2008-06-02 @ 19:40:54
URL: http://josefinet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0